-
Ilość odwiedzin: 25114552013
-
2013-11-08 08:08:38
ZAPYTANIE OFERTOWE - usługa gastronomiczna
ZAPYTANIE OFERTOWE - usługa gastronomiczna (znak sprawy: MOPS.271.2.18.2013.EFS.S)
Opis przedmiotu zamówienia: Usługa gastronomiczna – wynajem sali wraz z konsumpcją na dwa spotkania podsumowujące w dniu 27 listopada 2013 r. w godz. 12:00-17:00 dla 140 osób, w tym:a) pierwsze spotkanie podsumowujące w godzinach 13.00 – 14.30 dla 115 osób;b) drugie spotkanie podsumowujące w godzinach 15:00 – 16:30 dla 25 osób. Lokalizacja sali: Inowrocław.W ww. terminie sala musi być zamknięta dla innych klientów oraz wprowadzony zakaz sprzedaży alkoholu i innych używek uczestnikom spotkań. Na konsumpcję składają się m.in.:a) napoje ciepłe – 0,25 l na osobę (kawa Jacobs Krönung, herbata Lipton wraz z dodatkami: śmietanka i cukier),b) napoje zimne – 0,25 l na osobę (soki Tymbark w szklanych butelkach),c) ciastka 15 dkg na osobę (różne rodzaje: wafle kakaowe, ciastka koktajlowe w polewie, rurki waflowe nadziewane, ciastka biszkoptowe toffi),d) szaszłyk drobiowy – waga 180 g/osobę – 140 sztuk,e) sałatka warzywna – waga 200 g/osobę – 140 sztuk,f) bitki wieprzowe z sosem - waga 180 g/osobę – 140 sztuk,g) pieczywo (bez ograniczeń).Sposób serwowania – stół szwedzki Ponadto Wykonawca:1) zapewni możliwość podłączenia na sali sprzętu nagłaśniającego, projektora multimedialnego niezbędnego do wyświetlenia prezentacji,2) miejsce dla prelegentów i na ekran projekcyjny. Termin realizacji zamówienia: 27.11.2013 r. Wykonawców zainteresowanych tym zamówieniem proszę o zgłoszenie się drogą elektroniczną na adres e-mail: efs@mopsinowroclaw.samorzady.pl do dnia 13.11.2013 r. do godz. 10:00. Wykonawca, który dokona zgłoszenia będzie zaproszony do założenia oferty w terminie do dnia 15.11.2013r. do godz. 9:00. W zgłoszeniu proszę podać nazwę firmy, adres, nr telefonu, faksu, adres elektroniczny.Informacje o artykule
Autor: Przemysław Bysikiewicz Zredagował(a): EFS EFS Data powstania: 08.11.2013 08:08 Data ostatniej modyfikacji: Liczba wyświetleń: 752 Artykuły archiwalne
Lp. Tytuł Data modyfikacji Zredagował