-
Ilość odwiedzin: 25111212014
-
2014-10-27 15:06:30
ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej
ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej
1) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi gastronomicznej (cateringowej) w formie stołu szwedzkiego w dniu 13 listopada 2014 r. na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej „Razem łatwiej" realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I Zatrudnienie i integracja społeczna, Działanie 1.2. Wsparcie systemowe instytucji pomocy i integracji społecznej, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego dla 360 osób. Na ww. usługę gastronomiczną składa się:
a) przygotowanie, dowóz i rozstawienie poczęstunku na 360 osób, na który składają się:
Bufet kawowy:
1. Napoje ciepłe (podawane w termosach):
- Kawa mielona Jacobs 200ml/osobę
- Kawa Jacobs rozpuszczalna 200ml/osobę
- Herbata Lipton 200ml/osobę
- Dodatki: cukier, cytryna, śmietanki
2. Napoje zimne:
- woda mineralna 0,33ml (Ostromecko - gazowana 50 butelek, niegazowana 50 butelek, Inowrocławianka - gazowana 50 butelek, niegazowana 50 butelek )
- soki Tymbark 0,25ml - 200 butelek
3. Bankietówki - 2 porcje na osobę (5 różnych rodzajów: sernik, w-z, babeczki, toffi, szarlotka)
Bufet zimny:
1. Tartinki na tostach, pieczywie ziarnistym i tradycyjnym (2 sztuki/osobę 50g):
- z pasztetem z gęsi i żurawiną - 240 szt. x 25 g
- szynką konserwową na liściach sałaty - 240 szt. x 25 g
- z różnymi rodzajami serów pleśniowych i żółtych - 240 szt. x 25 g
2. Babeczki wegańskie wytrawne 50 sztuk
3. Sałatki (100g/osobę):
- House - 120 porcji x 100g
- włoska z mozzarellą - 120 porcji x 100g
- z tuńczykiem - 120 porcji x 100g
4. Potrawy mięsne/rybne porcja 50g (3 porcje/osobę):
- łosoś wędzony z musem chrzanowym 360 porcji x 50g
- roladka drobiowa z serem feta i szpinakiem 360 porcji x 50g
- schab z boczkiem i gorczycą 360 porcji x 50g
Bufet ciepły - porcja 120g (2 porcje/osobę):
- kotlecik po cygańsku zapiekany serem 120 porcji x 120g
- kurczak po chłopsku podany na zapiekance warzywno-ziemniaczanej z aromatem czosnku 120 porcji
- morszczuk soute, serwowany na fasolce szparagowej z boczkiem 120 porcji x 120g
- kopytka zasmażane 120 porcji x 120g
- pierożki z gęsiną 120 porcji x 120g
- gulasz z gęsi z kaszą gryczaną 120 porcji x 120g
Uwagi: W godz. 11:30-12:00 planowana jest przerwa kawowa, natomiast w godz. 13:00-13:30 planowana jest przerwa obiadowa. W przerwie kawowej należy podać ww. bufet kawowy, a w przerwie obiadowej pozostałe składniki menu. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie przerwy kawowej i obiadowej (do uprzątnięcia na bieżąco brudnych naczyń oraz uzupełnienia braków na stołach). Wszystkie posiłki zapewnione przez Wykonawcę muszą być świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi oraz charakteryzować się wysoką jakością i estetyką podania.
b) zapewnienie:
- bemarów grzewczych, bemarów chłodniczych, termosów
- zastawy i sztućców
- stołów, obrusów, serwetek
- stolików koktajlowych
- obsługi: kelnerów i kucharzy
- oraz innych przedmiotów, niezbędnych do wykonania usługi (zastawa, sztućce oraz nakrycia stołów powinny być wielokrotnego użytku)
c) nakrycie i sprzątnięcie ze stołów,
d) transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi
dotyczącymi żywności i żywienia zbiorowego,
e) świadczenie usługi gastronomicznej, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty,
f) przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz.U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z póź.zm.).
2) Miejsce świadczenia usługi cateringowej: Teatr Miejski, Plac Klasztorny 2, 88-100 Inowrocław, miejsca wskazane przez Zamawiającego.
3) Termin realizacji zamówienia: 13.11.2014 r., w godz. 11:30-12:00 planowana jest przerwa kawowa, natomiast w godz. 13:00-13:30 planowana jest przerwa obiadowa.
4) Termin związania ofertą: 30 dni od dnia otwarcia
Wykonawców zainteresowanych tym zamówieniem proszę o zgłoszenie się drogą elektroniczną na adres e-mail: efs@mopsinowroclaw.samorzady.pl do dnia 29.10.2014 r. do godz. 10.00. Wykonawca, który dokona zgłoszenia będzie zaproszony do założenia oferty w terminie do 31.10.2014 r. do godz. 9:30. W zgłoszeniu proszę podać nazwę firmy, adres, nr telefonu, faksu, adres elektroniczny.
Informacje o artykule
Autor: Anna Nawrocka Zredagował(a): Anna Nawrocka Data powstania: 27.10.2014 15:06 Data ostatniej modyfikacji: 27.10.2014 15:08 Liczba wyświetleń: 916 Artykuły archiwalne
Lp. Tytuł Data modyfikacji Zredagował 1 ZAPYTANIE OFERTOWE - Usługa gastronomiczna (catering) na konferencję promującą Program Rewitalizacji Społecznej 27.10.2014 15:06 Anna Nawrocka